juni 2018

vad jag har gjort: 
- roadtrip till blekings skärgård. ätit chips, grillat, badat och sovit i vindskydd (men vaknade vid fyra av myggen och sov resten av natten i bilen). lyssnat på schlager på hög volym och ätit jättestora glassar <3 
- gått på bal, så kul grej. hade på mig långklänning och drack rödvin. 
- gått på massor av studentskivor och ätit massor av plockmat. 
- mitt sista sommarlov började!! firade med den optimala sommargrejen; picknick i park. 
- har varit i england, 3 dagar i oxford och 2 i london. så kul resa och såg mycket fina grejer. gick på museum, kollade på gamla kyrkor och åt mkt pommes. 
- firat midsommar med farmor och farfar i deras sommarstuga. gjorde allt man skulle; åt jordgubbar, hade blommor i håret och dansade runt stången. 
- lallat runt hemma och kollat på serier, sovit eftermiddagstupplur och druckit iste. 
- firat min lillasysters födelsedag med glass och massor god mat. 
- varit på 20års fest i en gammal lada fylld med ljuslingor och buffémat. vi körde massor av lekar och det var inte ens kallt sen på natten. 
 
vad jag har läst: 
the ship of the dead av rick riordan - 4/5 
you know me well av david levithan och nina lacour - 5/5 
since you've been gone av morgan matson - 5/5 
isla and the happily ever after av stephanie perkins - 4/5 
almost midnight av rainbow rowell - 5/5 
 

terminsstart

 
denna plats fick pausa lite över sommaren, men nu när vardagen har kommit igång lite igen saknar jag att ha en plats att skriva och dokumentera på. 
 
första skolveckan börjat och allt rullar helt plötslig mycket snabbare. lärare pratar om studenten i vår men jag tar inte in det riktigt. jag läser, tittar på desperate housewives, äter marmeladmackor och dricker te. njuter av att man fortförande kan ha bara ben. testar nya recept och sätter upp en färgglad ljusslinga. 
 
 
 
Text visas om bilden är trasig
hej och välkommen till mitt hörn av internet. jag heter anna och bor i en stad i mitten av småland. jag läser, dricker te, gråter ganska mkt, skrattar ganska mkt, irriterar mina syskon, skriver, går i skolan och funderar över framtiden. har denna bloggen mest som ett virtuellt anteckningsblock. ha det bra stay safe be cool m8s