• 8 mars; not your doll

  @/paperfashion on twitter: :
   : :
   
  women glow all over the world. make up is art. not your doll. it´s hermione beeing the best
   
  “If particular care and attention is not paid to the ladies, we are determined to foment a rebellion, and will not hold ourselves bound by any laws in which we have no voice or representation.” 
  ― Abigail AdamsThe Letters of John and Abigail Adams, år 1776. 
   
  det finns så mycket att säga på denna dagen som har blivit en symbol för kvinnoförtryck och sexism. så mycket och ändå finns det inga ord som räker till. jag hoppas att framtiden bådar gott. att kroppar bara får vara kroppar och att man alltid får valet att bestämma över sin egen. att det kommer vara säkert för alla att gå ut på kvällarna och att fler lär sig älska sig själva. förra året skrev jag en lista på feministika böcker, kolla in den vet ja. jag kanske laddar upp en ny bättre lista. ha det bra sålänge. 


  Emma K    •  

  YESSS GIRL!! fortsätt såhär! dom bilderna i början, så jäkla bra asså!!

  Svar: feminism yeahhh!!!
  anna

  iren    •  

  hahahh älskar det citatet om smink, så himla sant. blir irriterad på killar som ska ha så mycket åsikter om hur jag ser ut.

  Svar: skrattade jättemycker när jag först läste det också! kram
  anna


  Kom ihåg mig?
  Text visas om bilden är trasig
  hej och välkommen till mitt hörn av internet. jag heter anna och bor i en stad i mitten av småland. jag läser, dricker te, gråter ganska mkt, skrattar ganska mkt, irriterar mina syskon, skriver, går i skolan och funderar över framtiden. har denna bloggen mest som ett virtuellt anteckningsblock. ha det bra stay safe be cool m8s