plötsligt blev det -11 och snö

 
februari går mot mitten. jag fyller mina dagar med skola, te och tv serier som får jag att glömma bort vintern utanför. det är väldigt fint med snö men hoppas hoppas det blir vår snart. 

januari 2018

 
under januari har jag: 
- varit i linköpin goch hälsat på farmor och farfar <3 vi såg en dålig revy, åt god mat och spelade othello. träffade också min kusin som pluggar i linköping. mkt fint. 
- flyttat! innan så bodde jag varanan vecka i ett hus lite utanför staden, och varannan vecka i en lägenhet i staden. men nu istället för lägenheten bor jag i ett till hus också utanför staden. huset är jättefint och med ett naturreservat precis intill. stor omställning dock, och väldigt jobbigt att packa ner alla sina grejer i små lådor. jag samlar på mig så mkt skit? jaja nu är det klart iallefall. 
- ätit på resturang och firat en kompis som fyllt år. supermysigt <3. var dock sjuk egentligen men tog två alvedon nässprej satte på mig min finaste kjol, så det löste sig. 
- drukit te med kompisar och ätit upp gamla aladinaskar som ingen egentligen vill ha 
- haft mitt sista fysik prov någonsin. så himla skönt. 
- tagit blodprov och gått riskettan. blodprovet var väldigt läskigt (grät ganska mkt) men det var ingen fara annars. mamma köpte en semla till mig som tröst 
- firat min mosters födelsedag med ärtsoppa och punsch  
- åkt skridskor med klassen vilket var väldigt kul 
- gått på en födelsedagsfest vilket också var kul 
- sett ted - för kärlekens skull på bio men min syster. så så så himla fin film.
 
läst: 
magnus chase and the hammer of thor av rick riordan - 4/5 
frankenstein av mary shelley - 4/5 
(har läst så himla lite i januari? tråkigt men så blir det ibland. har dock sett mycket på serier) 

en liten meningslös film

 
jag har gjort en meningslös film när jag filmar vardags händelser. vsg. 
Text visas om bilden är trasig
hej och välkommen till mitt hörn av internet. jag heter anna och bor i en stad i mitten av småland. jag läser, dricker te, gråter ganska mkt, skrattar ganska mkt, irriterar mina syskon, skriver, går i skolan och funderar över framtiden. har denna bloggen mest som ett virtuellt anteckningsblock. ha det bra stay safe be cool m8s